Bitcoin Beleggingsadvies door miljardair Mark Cuban Goes Viral

Miljoenen mensen volgen Mark Cuban en zijn beleggingsadvies. In het kort, Mr. Cuban heeft voor het eerst zijn fortuin verdiend in zijn 30er jaren. Vandaag de dag is hij een miljardair belegger met een geschatte netto waarde van meer dan 4,1 miljard dollar. Redditors trollen Billionaire Mark Cuban’s Bitcoin Investment Advice.

In een video noemde hij ‚risicovolle investering‘ en gaf hij een voorbeeld van Bitcoin en Ethereum. Maar, Cubaan die Bitcoin beschouwde als “te moeilijk te gebruiken, te gemakkelijk te hacken, veel te gemakkelijk te verliezen, te moeilijk te begrijpen, [en] te moeilijk om een waarde te beoordelen“ heeft zijn volgelingen voorgesteld om 10% van het inkomen te investeren in Bitcoin of Ethereum.

Miljardair Mark Cuban’s Bitcoin Beleggingsadvies

In oktober 2017 deelde een populaire youtube-zender ‚Vanity Fair‘ de video, met als titel ‚Mark Cuban’s Guide to Getting Rich‘. Terwijl de heer Cuban 9 regels deelde om rijk te worden, inclusief het investeren in het SPX beleggingsfonds, noemde hij ook ‚investering in Bitcoin‘.

Hoewel de video vrij oud is en al meer dan 34 miljoen keer bekeken is (ten tijde van de pers), zijn er toch enkele commentaren die de Cubaanse visie op Bitcoin en Ethereum in de weg staan.

De Cubaan markeerde Ethereum en Bitcoin terwijl hij „tot 10% van het spaargeld in risicovolle beleggingen investeert“. Bovendien gaf hij al snel aan dat als u deze optie overweegt, u denkt dat uw geld weg is. Laten we u eraan herinneren dat de heer Cubaan Bitcoin geloofde als een zeepbel.

In feite, in een van zijn interviews, voegde hij eraan toe dat „het kopen van een Banaan beter is dan bitcoin“. Alleen omdat bananen echt zijn en bitcoin virtueel is en op en neer gaat.

De ironie is dat Mark Cuban tijdens de discussie met ‚Bitcoin Up Bull Anthony Pompliano‘ in een podcast onthulde dat zijnNBA-team $130 bitcoin waard is. In feite heeft het NBA-team in augustus 2019 zijn partnerschap met crypto-serviceprovider BitPay aangekondigd om bitcoins voor tickets en merchandise te accepteren. Sprekend met Pomp op The Pomp Podcast, zei hij,

„Nu nemen we Bitcoin. -Goedkoop alles in Bitcoin. Ik vind dat prima, oké? Ik denk dat we 130 dollar hebben binnengehaald. Dat is alles wat ik nu in Bitcoin heb.

Redditors/Crypto Believers Troll Mr.Cuban

Redditors zijn nu weer bezig dit onderwerp te verhitten en de bitcoin-investering van Mr.Cuban te trollen. Hoewel de heer Cuban op basis van zijn eigen ervaring misschien 9 beleggingsregels heeft gedeeld, was zijn advies om 10% van het spaargeld in Ethereum of Bitcoin te investeren, wat bitcoiners verbaasd maakte. Als zodanig stelde een Redditor vragen;

Is dit niet dezelfde man die vroeger gekke dingen zei over Bitcoin? Zoals het sterk aanmoedigen van mensen om uit de buurt te blijven van bitcoin?

Sommige mensen vragen hem zelfs om slim te handelen, want Bitcoin-speculatie is een soort gokken en men zou slim genoeg moeten zijn om het te begrijpen. Een andere gebruiker ging door en vertelde hen dat hij zich nu zijn fout heeft gerealiseerd en zijn mening heeft veranderd.
Een andere gebruiker ging door en vertelde hen dat hij zich nu zijn fout heeft gerealiseerd en zijn mening heeft veranderd.
Het is de moeite waard om op te merken dat de oude video weer op reis is!

De Volatiliteit in Bitcoin

De Bitcoin-prijs heeft altijd de neiging om elke dag vanaf het begin te zien. Van een dollar voor een bitcoin in de eerste dagen tot de hoogste piek van het bereiken van $20.000 eind 2017 en het afglijden naar bijna $9000 op dit moment!
Het feit is dat de prijsschommeling altijd al een grote zorg was voor velen en voor Mark Cuban ook. Hierdoor voelde hij zich altijd minder vertrouwenswaardig met Bitcoin. En vandaar dat hij in zijn video tip om ‚RICH‘ te worden, Bitcoin-investering noemde als ‚risicovolle investering‘. Hij voegde er ook aan toe dat als iemand wil investeren, hij/zij ervan uit moet gaan dat het geld weg is!!!

Lees ook: Mark Cuban’s zegt dat minder consumenten de oorzaak zijn van het economische probleem.

De slotnota

Volgens verschillende berichten bevat de miljardairreis van Mark Cuban zijn slimme investeringen en verhuizingen. Hij geeft zijn meningen en tips op basis van zijn succesverhalen. In zijn recente podcast met Pomp zegt hij dat hij zijn perceptie van investeren in Bitcoin heeft en dat niemand daar iets aan kan veranderen.

Kortom, de prijs van Bitcoin heeft in het verleden altijd geschud en zal dat ook in de toekomst blijven doen. Maar de markt begrijpen en voorspellen is de slimme man en ook de vrouw (op een lichtere toon).

Het feit is dat het web getuige is geweest van verschillende bitcoin-voorspellingen, sinds het begin – sommigen zeggen dat Bitcoin tot $40.000-$50.000 zou kunnen gaan en sommigen geloven dat het tot nul zou kunnen gaan.